İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul'a uygulayacağız

Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için adı geçen CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisinin 39 ilçe başkanıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde basına kapalı görüşme yaptı.

İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul'a uygulayacağız

Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için adı geçen CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisinin 39 ilçe başkanıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde basına kapalı görüşme yaptı.

Görüşmede İmamoğlu’nun adaylık süreci değerlendirilirken, partinin resmi kurulları adaylarını açıklayana kadar herkesin bir araya gelmesi için çaba harcanılacağı ifade edildi.

Görüşmede, İmamoğlu’’nun “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dediği belirtildi.

Cumhuriyet’ten Ali Açar’ın haberine göre, Ekrem İmamoğlu, partisinin 39 ilçe başkanıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde basına kapalı görüşme yaptı. İmamoğlu’nun toplantıda şunları söylediği iddia edildi:

“Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız. Burada her inanç kesimine ve düşünceye eşit hizmet verdik. Aynı modeli İstanbul’da uygulamamız başarıyı getirecektir.”

İlçe başkanları da İmamoğlu için “Aday adayı durumundan ziyade aday pozisyonunda konuşmalar yaptı” ifadelerini kullandı.