"İftira atmaya devam edeni alnının çatından vuracağım"

ESOGÜ'de öldürülen 4 akademisyenin cenaze töreninde konuşan bir öğretim üyesi, "Bundan sonra iftira atanı alnın çatından vuracağım" dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde dün bir öğretim üyesinin silahından çıkan kurşunlarla öldürülen dört akademisyen için düzenlenen cenaze töreninde, üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Küçükkalay’dan da Rektör Hasan Gönen’e büyük tepki vardı.

Yaptığı konuşmada fakültede Rektör Gönen’in kendisini de ‘çete kurmak’la suçladığını söyleyen Mesut Küçükkalay, “Ben burdayım. Çete kurmuşsam beni savcılığa ver. Herkesi böyle by-pass ediyorlar. Senin kimlerle iş tuttuğunu biliyoruz” dedi.

Küçükkalay, “Varsa böyle bir delikanlı FETÖ’cü, bundan sonra iftira atmaya devam etsin. Alnının çatından vurmazsam şerefsizim” diyerek tepkisini dile getirirken, “Ya bu sesi duyacaklar ya da biz bu üniversiteyi Fransız İhtilali’ne çevireceğiz” ifadelerini kullandı.

http://gazetemanifesto.com/2018/04/06/prof-ayse-aypaydan-carpici-aciklamalar-yonetim-istemedigi-hocalardan-kurtulmak-icin-volkan-bayari-kullandi/

http://gazetemanifesto.com/2018/04/06/cenaze-toreninde-rektor-istifa-sesleri/