"İç savaşa hazırlanın" diye AKP'li yönetici, Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'la

"Yüzde 50'yi geçmezsek iç savaş çıkar' diyen AKP'li Ozan Erdem, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın SİHA üreten damadı Selçuk Bayraktar'la görüntülendi.

16 Nisan 2017 referandumu öncesinde partisinin Soma gençlik kolları etkinliğinde “Yüzde 50’yi geçmezsek iç savaşa hazırlanın” diyen Ozan Erdem, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın SİHA üreten damadı Selçuk Bayraktar’la görüntülendi.

İki ismi bir araya getiren neden, geçtiğimiz haftalarda Bolu Abant’ta düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Geleceğin Haritası Konferansları” isimli etkinlik oldu. Selçuk Bayraktar’a kaleme aldığı “Lider Bir Şahsiyetin İnşası” isimli kitabı hediye eden Erdem, bu anın bir de fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz yıl yapılan 16 Nisan başkanlık referandumu öncesi AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, oylamadan ‘Hayır’ sonucu çıkması halinde iç savaşa hazırlanılması gerektiğini söylemişti.

Aldığı büyük tepki sonrası göevinden istifa eden Erdem, bu kez milletvekili seçimlerinde de AKP’nin Manisa’dan gösterdiği adaylardan birisi olarak boy göstermişti.