Hulusi Akar: Oldu bittiye asla müsade edilmeyecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldu bittiye asla müsaade edilmeyecektir" dedi.

Hulusi Akar: Oldu bittiye asla müsade edilmeyecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kıbrıs’ta, Ege’de ve Doğu Akdeniz’de, Türkiye’ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldu bittiye asla müsaade edilmeyecektir” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz’de geçtiğimiz hafta Barbaros Hayreddin araştırma gemisine yönelik bir Yunan savaş gemisi tarafından yapıldığı belirtilen tacizle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

“Kıbrıs’ta, Ege’de ve Doğu Akdeniz’de, Türkiye’ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldu bittiye asla müsaade edilmeyecektir. Ege ve Akdeniz’de Türkiye ve KKTC’nin yer almadığı bir projenin yaşama şansı olmadığını herkes bilmeli, provokasyondan kaçınmalıdır” diyen Milli Savunma Bakanı Akar, “Son iki ayda yurt içi ve sınır ötesindeki operasyonlarda elebaşları da dahil yaklaşık 450 terörist etkisiz hale getirildi. Bundan sonra da her taşın altına bakılacak, her mağaraya girilecek, teröristler bulunup mutlaka etkisiz hale getirilecek” diye konuştu.