Hisarcıklıoğlu 4 partiyi topladı: Bizim bizden başka dostumuz yok

Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) 50'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuştu. Etkinliğe, Eskişehir milletvekillerinden AKP'li Harun Karacan, CHP'li Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, MHP'li Metin Nurullah Sazak, 'İYİ Parti'li Arslan Kabukçuoğlu da katıldı.

Hisarcıklıoğlu 4 partiyi topladı: Bizim bizden başka dostumuz yok

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) 50’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuştu. Etkinliğe, Eskişehir milletvekillerinden AKP’li Harun Karacan, CHP’li Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, MHP’li Metin Nurullah Sazak, ‘İYİ Parti’li Arslan Kabukçuoğlu da katıldı.

Meclisin dört siyasi partisinin milletvekillerinin karşısında konuşan Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek “Tüm bunlara rağmen iş hayatında hem ayakta kalacaksın hem dereceye girip ödül alacaksın. Bu herkesin harcı değil. Bu nedenle buradaki müteşebbis dostlarımın hepsiyle iftihar ediyorum. Bizlerin sıkıntılı günleri oluyor mu? Oluyor. Son 25 yılda bir sürü sıkıntılı günleri biz atlattık. Bu tekerlek, bu tümsekte kalmaz. Bu tümseği aşacağız. Tümseği çıkarken biraz zorlanırız ama tümsekten inerken hızla ineriz.” ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine dair ise “Bunu yaparsak hep beraber kazanırız, yapamazsak kaybederiz. Birbirimizi ötekileştirmeyelim. Birbirimizi sevelim. Bizim bizden başka dostumuz yok. 2016 yılından bu yana görüyorsunuz, başımıza bir sürü hadise geldi. 15 Temmuz’da sokakta bu millet vardı. 80 milyon o gece sokaktaydı. Ama ‘dost’ dediğimiz kimse yoktu.” şeklinde konuştu.