Hırsızlar okulu soydu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kocatepe Ortaokulu'na giren hırsızlar yaklaşık 20 bin liralık malzeme ve para çalarak kaçtı.

Hırsızlar okulu soydu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Kocatepe Ortaokulu’na dün gece giren hırsızlar yaklaşık 20 bin liralık malzeme ve para çaldı. Soyguncuların okulun güvenlik kameralarını devre dışı bırakırken kayıtların depolandığı sabit diski de çaldığı öğrenildi.

Dün gece geç saatlerde okulun zemin katındaki pencerenin korumalıklarını kırarak içeri girdiği anlaşılan hırsızlar, sınıflardaki kilitli olan tüm dolapları kırarak burada bulunan para ve eşyaları, okul kantininin yazar kasasında bulunan bozuk 400 lirayı, öğretmenler odası ve okul aile birliği odasındaki dolaplarda bulunan elektronik eşyaları çaldı. Hırsızların müdür odasına girdiği, burada iki laptop ile çekmecede bulunan 300 lirayı aldıktan sonra içeri girdikleri pencereden çıkarak kaçtıkları öğrenildi.

10 Kasım törenleri için okula gelen okul müdürü Mahsuni Canbay, durumu fark ederek, emniyet ekiplerine bildirdi. Okula gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri de parmak izi çalışması yaparken, hırsızların, okulu yaklaşık 20 bin lira zarara uğrattığı öğrenildi. Polis okulu soyan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.