HDP'den Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili açıklama

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın 24 Haziran 2018 seçiminde cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili HDP’den bir açıklama geldi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan Bidebunudinle programına bağlanarak erken seçim kararını değerlendirdi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli cumhurbaşkanlığı aday adayları arasında Selahattin Demirtaş’ın da olduğunu açıkladı. ‘ADAY HAVUZUNDA DEMİRTAŞ DA... View Article

HDP'den Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili açıklama

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın 24 Haziran 2018 seçiminde cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili HDP’den bir açıklama geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan Bidebunudinle programına bağlanarak erken seçim kararını değerlendirdi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli cumhurbaşkanlığı aday adayları arasında Selahattin Demirtaş’ın da olduğunu açıkladı.

‘ADAY HAVUZUNDA DEMİRTAŞ DA VAR’

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP’nin 24 Haziran’daki seçime kendi adayıyla katılacağını ifade ederken, “Adayımızı belirlerken tüm Türkiye’nin adayı olması konusunda hassasiyetİmizi koruyacağız” diye konuştu. Temelli, partisinin bir aday havuzu olduğunu belirtirken, şu anda tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın da aday havuzu içinde yer aldığına dikkat çekti.