Gericiler kadını hedef almaya devam ediyor: "Kadınlar yuvalarına dönmeli"!

Yandaş Akit Gazetesi'nin yazarı Vehbi Kara, bugün köşesinde çıkan “Kadınlar yuvalarına dönmeli" başlıklı yazısında kadınların çalışma hayatında yer almasına “ahlaksızlık, iffetsizlik” ifadeleri ile saldırdı

Gericiler kadını hedef almaya devam ediyor:

Yandaş Akit Gazetesi’nin yazarı Vehbi Kara, bugün köşesinde çıkan “Kadınlar yuvalarına dönmeli” başlıklı yazısında kadınların çalışma hayatında yer almasına “ahlaksızlık, iffetsizlik” ifadeleri ile saldırdı.

Kadınların iş yaşamına girmesi ile birlikte ahlak kavramının yok olduğunu belirten Kara, bu durumdan en çok erkeklerin mağdur edildiği yalanını öne sürmekten de geri durmadı.

Kadın düşmanlığını sistematik olarak yazıları ve haberlerinde ifade eden Yeni Akit gazetesinde yayınlanan yazının devamında kadınların çalışma hayatında olmasının hırsızlıkların bile sebebi olduğu ifade edilirken, “Kadınların çalışma hayatına girip erkeklerle fink atması, kadın istismarının reklamlar ile yayılması, hayâ denilen mefhumun yok edilmesi kötü ahlakın toplumun her kesimine yayılması sonucunu doğurmuştur. Plazalardaki acımasız savaşlar, üç kuruşluk menfaat için bir düzine yalan söylemeler, hırsızlığın her türlüsünün çoğalmasının bir sebebi işte budur.” diyerek gericiliğin kadınlara karşı saldırısının boyutunu gözler önüne serdi.

Çalışma hayatında yer alan kadınları aile içerisinde, çalışma alanlarında ve toplumsal alanda yaşanılan ahlaksızların sebebi olarak hedef gösteren gerici Vehbi Kara, son olarak “ Yaşadığımız devir ahir zamandır ve bu devirde ahlaki yozlaşma hiç bir asırda olmadığı kadar aşırı noktalara varmıştır. Bu konudaki hadisleri dikkatle dinlemeli, âlimlerin sözlerine kulak vermeli ve ona göre hem kendimizi hem de ailemizi korumaya almalıyız, vesselam…” ifadeleriyle, çalışma hayatında olan kadınlara karşı toplumu uyararak(!), gericiliğin kadınlara olan nefretini bir kez daha gözler önüne serdi.