Gerici kuruluşun yurdunda kalan 86 öğrenci zehirlendi

Gerici İhsan Şenocak'ın başkanı olduğu İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi'nin (İFAM) yurdunda kalan 96 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu.

Gerici kuruluşun yurdunda kalan 86 öğrenci zehirlendi

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bulunan İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) adlı gerici ve yandaş kuruluşa ait yurtta kalan 96 öğrenci, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanede tedaviye alındı.

​Yurtta yatılı kalan öğrenciler iddiaya göre dün akşam yemeğinden sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye gitti. Kısa sürede 96 öğrenci aynı şikayetle 19 Mayıs ve Bafra Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan öğrencileri İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin yediği yiyeceklerden numune alarak soruşturma başlattı.

İFAM adlı kuruluş, gerici İhsan Şenocak’la birlikte anılıyor. Şenocak daha önce verdiği “9 yaşındaki kız çocukları çarşafa girmelidir”, “özel harekat polisleri peygamberin akıncılarıdır”,  “pantolon giyip okula giden kızların cehennemliktir” gibi skandal fetvaları ile hatırlanıyor.

http://gazetemanifesto.com/2017/09/23/video-biri-biterken-oteki-basliyor-kizlariniz-pantolon-giyerken-yureginiz-parcalanmiyor-mu/