Geçinemiyoruz: İşçi emeklisi kendini yaktı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde işçi emeklisi K.Y. üzerine döktüğü benzinle kendini yakmak istedi

Geçinemiyoruz: İşçi emeklisi kendini yaktı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki bir akaryakıt istasyonuna giren emekli K.Y. (65) üzerine döktüğü benzinle kendisini ateşe verdi. K.Y.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde, Dalyan Mahallesi merkezindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna girerek litrelik pet şişeyle benzin alan işçi emeklisi, evli ve 4 çocuk babası K.Y., yakıtı üzerine döktü. K.Y., daha sonra çakmağı çakarak kendisini ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan K.Y.’ye, akaryakıt istasyonu görevlileri yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Görevlilerin müdahalesiyle kurtarılan K.Y., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücudunda ağır yanıklar oluşan K.Y., yapılan ilk müdahale sonrası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. K.Y. daha sonra İzmir’deki bir hastaneye sevk edildi. K.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.