Cem Küçük: Erdoğan'ı deviremediniz, defolup gidin lan bu ülkeden

AKP’li yazar Cem Küçük, 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili konuşurken o dönem yolsuzluklarla ilgili Erdoğan ve AKP aleyhinde yazanları hedef alıp “Defolup gidin lan bu ülkeden” diye seslendi.

Cem Küçük: Erdoğan'ı deviremediniz, defolup gidin lan bu ülkeden

AKP’li yazar Cem Küçük, TGRT Haber’deki “Medya Kritik” programında 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili konuşurken o dönem yolsuzluklarla ilgili Erdoğan ve AKP aleyhinde yazanları hedef alıp “Defolup gidin lan bu ülkeden” diye seslendi.

17 Aralık operasyonu yapıldığı akşam, Ülke TV’de yayınlanan Bıçak Sırtı programında Fethullahçılardan ”güzel insanlar” diye bahsedip “Bu kavga Cemaat-Hükümet kavgası değil. Bütün dünyada güzel hizmetler yapan güzel insanlara iftira atmak olmaz.” ifadelerini kullandığı bilinen Küçük, ‘FETÖ’ savunuculuğunun hesabını henüz vermezken o dönem ortaya saçılan yolsuzluklar nedeniyle Erdoğan ve AKP aleyhinde yazanları “ülkeden gönderme” cüretini gösterdi.

Programda “Ne aşağılık işler döndü şu ülkede. Onur haysiyet bu adamların hiç birinde yok. Defolup gidin lan bu ülkeden. Tayyip Erdoğan’ı deviremediniz, Tayyip Erdoğan hepinizin işini bitirdi.” diyen Küçük, “Tayyip Erdoğan Allah beni çarpsın çok merhametli adam. Ben Erdoğan’ın yerinde olsam Hürriyet’i, Habertürk’ü, Sözcü’yü, Cumhuriyet’i duman ederim duman.” ifadelerini kullandı.

Hızını alamayan yandaş isim daha sonra da sanatçıları hedef alarak “Nilgün Belgün’den Berna Laçin’e, Sıla’dan aklına kim gelirse… Bütün sanatçılar. TRT’de program yapanı var, dizilerde oynayanlar var. Suratına tüküreeceğin adamlar… O dönem neler yazmışlar ‘Tayyip gidici’, ‘Tayyip şöyle’… Yenildiniz kardeşim. Medeni ölüsünüz. Sizi öyle ağır yendik ki. Hala onu çıkaramıyorsunuz. Defolup gidin.” dedi.