Fatih Tezcan'dan tehditler: Ezim ezim ezileceksiniz, nefes alamayacaksınız...

AKP'li Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda Atatürk'ü hedef alırken, Fethullah Gülen'i övdü.

Fatih Tezcan'dan tehditler: Ezim ezim ezileceksiniz, nefes alamayacaksınız...

AKP’nin sosyal medyada kışkırtıcı paylaşımlarıyla bilinen ismi Fatih Tezcan, sosyal medyadan tehdit ve hakaret dolu bir video paylaştı.

Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i hedef alan Tezcan, “Kemalist terör örgütü” ifadesini kullanırken, ODTÜ mezuniyet töreninde tutuklanan öğrencileri hatırlatıp, “Nefes alamayacaksınız bu ülkede. Göreceksiniz.” dedi.

Geçmişte Fethullah Gülen hayranlığı da bilinen Tezcan, AKP’nin Gülen cemaati ile ortaklığını ve kendisinin de Gülen’le ilişkisini gündeme getirenlere hakaretler ederken, “Fethullah Gülen’i dinlediğime zerre kadar pişman değilim. İyi ki dinlemişim. Allah kitap peygamber anlatıyordu.” diyerek savunma yaptı.

“Siz zannediyor musunuz ki Türkiye’de 90 sene sömürdüğünüz gibi bundan sonra da sömüreceksiniz? Gücümüz FETÖ’ye de yeter kemalist terör örgütüne de yeter” derken, “Ezim ezim ezileceksiniz. Yazın bir kenara. Olmazsa görüşürüz vakti geldiğinde” diyerek tehdit savurdu.

Tezcan aynı konuşmada Gülen için “Öz be öz kemalisttir. Kuran üzerine yemin ederim ki kemalisttir.” ifadelerini de kullandı.