Fatih Portakal’a MHP’den ‘bilindik’ cevap: Şeftalinin suyunu 2019 seçimlerinde millet sıkacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin geleneğine ve üslubuna yakışır bir şekilde Fatih Portakal’a tepki gösterdi.

Fatih Portakal’a MHP’den ‘bilindik’ cevap: Şeftalinin suyunu 2019 seçimlerinde millet sıkacak

Fox TV’nin haber sunucusu Fatih Portakal’a, sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan cevap geldi. MHP’li Semih Yalçın, Fatih Portakal için yakışıksız ifadeler kullanarak AKP’li bir ağızla, “Şeftali ve hempaları boşuna çırpınıyor”, “Şeftalinin son birkaç damla suyunu 2019 seçimlerinde bizzat millet sıkacak” gibi ifadeler kullandı.

Haber sunucusu Fatih Portakal, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenindeki az sayıdaki kalabalıkla ilgili, “MHP’li yetkililer Adana’da toplanamayan kalabalık için acaba kafa patlatıyorlar mıdır?” mesajını paylaşmıştı.

 

Portakal’ın bu mesajı sonrasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin geleneğine ve üslubuna yakışır bir şekilde Fatih Portakal’a cevap verdi. AKP’li bir ağızla Fatih Portakal’a yanıt veren Semih Yalçın’ın paylaşımları şu şekilde oldu: