Eski Bakan'ın kardeşi 'Bakan' oldu

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya’nın 'Bakan Yardımcısı' kardeşi Ömer Fatih Sayan, BTK resmi internet sitesinde 'Ulaştırma ve Altyapı Bakanı' olarak tanıtıldı.

Eski Bakan'ın kardeşi 'Bakan' oldu

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya’nın ‘Bakan Yardımcısı’ kardeşi Ömer Fatih Sayan, BTK resmi internet sitesinde ‘Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’ olarak tanıtıldı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) resmi internet sitesinde, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya’nın kardeşi, “Bakan” oldu.

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre; eski BTK Başkanı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, dün İstanbul’da düzenlenen 5G ve Şebeke Dönüşüm Konferansı’na katıldı. Burada bir de konuşma yapan Bakan Yardımcısı Sayan, BTK’nin resmi internet sitesinden “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı” olarak açıklandı. BTK, eski Başkanı hakkında, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Argela ve Netsia’nın düzenlediği 5G ve Şebeke Dönüşüm Konferansı’na katıldı” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Bakanlar Kurulu listesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından 11 Temmuz’da belirlenmiş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak Mehmet Cahit Turhan atanmıştı.