Eşini öldürüp kuzenini yaraladı, intihar etti

Konya'da kuzenini tabancayla yaralayan kişi, eşini de öldürüp aynı silahla intihar etti.

Eşini öldürüp kuzenini yaraladı, intihar etti

Konya’da eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği amcasının oğlunu vurarak ağır yaralayan şahıs, arabada giderken karısını başından vurduktan sonra silahı başına ateşleyerek intihar etti.

Olay bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Halit Kılıçer (30), karısı Asiye Kılıçer (31) ile ilişkisi olduğu iddia edilen amcasının oğlu Adem Kılıçer ile görüşmek için bacanağı Osman O.’nun kullandığı 68 BA 562 plakalı otomobille Ereğli ilçesinden Konya’ya geldi. Karısı ve Adem Kılıçer’i yüzleştirmek isteyen Halit Kılıçer, amcasının oğlunu arayarak, bulunduğu merkez Selçuklu ilçesindeki Kamyon Garajı civarındaki oto yıkamacıya gitti. Burada çıkan tartışmada Halit Kılıçer tabancayla Adem Kılıçer’e ateş ederek ağır yaraladıktan sonra arabayla oradan ayrıldı. Araç seyir halindeyken eşi Asiye Kılıçer ile arka koltukta oturan Halit Kılıçer, bacanağı Osman O.’ya en yakın karakola gitmesini söyledi. Bu sırada tabancayı çeken Halit Kılıçer, önce eşinin başına ateş etti ardından da silahı kendi başına ateşleyerek intihar etti. Otomobili kullanan Osman O. ise yol üstündeki merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesinde bulunan otobüs son duraklarına girerek polisi aradı. Olayın bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı.

İncelemenin ardından cenazeler, otopsi için morga kaldırıldı. Özel hastanede tedavi altına alınan Adem Kılıçer’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.