Erdoğan'dan Saray'da ağırladığı çocuklara: Bu kıyağımı unutmayın

23 Nisan nedeniyle koltuğunu çocuklara devreden AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bu kıyağımı da unutmayın" dedi.

Erdoğan'dan Saray'da ağırladığı çocuklara: Bu kıyağımı unutmayın

23 Nisan nedeniyle koltuğunu çocuklara devreden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bu kıyağımı da unutmayın” dedi.

23 Nisan dolayısıyla Saray’da çocukları kabul eden Erdoğan’ın koltuğuna 6. sınıf öğrencisi Fatih Mintaş oturtuldu. Buradaki konuşmasında, “Bu makamlar gelip geçicidir” diyen Erdoğan, “Bu makamı Fatih’e devrediyoruz. Ülkemize mesajlarını bizzat kendisinden dinlemek istiyoruz. Benim temennim Fatih ismiyle müsemma olur. Sizlere çok inanıyoruz, güveniyoruz. Başarılarınızla övüneceğiz. Sizlerin gözlerindeki parıltılar benim geleceğe umudumu artırıyor. Özgüveniniz bana farklı bir güven aşılıyor. Tebrik ediyorum” dedi.

“İNŞALLAH İLERDE ÇOK TORUNUN OLUR”

Gazetecilerin torunları ile 23 Nisan’ı kutlama fırsatı olup olmadığını sorması üzerine Fatih Mintaş, “Kardeşimin müsameresini izledim. Torunum olmadığı için bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim” dedi. Erdoğan, “İnşallah ileride çok torunun olur. Benim 6 torunum var” dedi. Fatih Mintaş, Erdoğan’a “Maşallah” diye yanıt verdi.

Ardından Erdoğan “Ben Ankara’da torunlarım İstanbul’da. Ama dün torunlarımla vakit geçirme olanağım oldu. Bir gün önce 23 Nisan’ı kutlamış oldum” ifadelerini kullandı.

“BU KIYAĞIMI DA UNUTMAYIN”

Erdoğan soruların ardından çocuklara makamında ağırlamayı teklif ederek, “Bu kıyağımı da unutmayın” dedi.