'Erdoğan'dan iyisi yok' diyen Serdar Ortaç: Artık hiçbir şeye kafamı takmıyorum, öküz oldum

Referandum sonrası Erdoğan'a destek ilan eden Serdar Ortaç, "Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, kafama takmıyorum. Öküz oldum resmen." dedi.

'Erdoğan'dan iyisi yok' diyen Serdar Ortaç: Artık hiçbir şeye kafamı takmıyorum, öküz oldum

1999 yılında Ahmet Kaya’ya yaptığı saldırıyla hatırlanan, şaibeli 16 Nisan referandumunda “Sayın Cumhurbaşkanımız benim yaşadığım dönemin en güçlü ve en büyük lideridir. Erdoğan’dan iyisi yok.” diyerek safını belli şarkıcı Serdar Ortaç, artık hiç birşeye üzülmediğine söylerken “Öküz oldum resmen” dedi.

Sözcü‘nün haberine göre; Çeşme’de konser veren Serdar Ortaç, sahnede kendi ruh halinden bahsederken “Artık hiçbir şeye üzülmüyorum, kafama takmıyorum. Öküz oldum resmen. Millet ağlıyor, ben öylece tepkisiz bakıyorum” dedi.

“NEDEN HAYIR OYU VERECEĞİM? ERDOĞAN’DAN İYİSİ YOK”

“Hiçbir şeye kafasını takmadığını” söyleyen Ortaç, referandum sonrası yaptığı açıklamada Erdoğan’a yandaşlığını AKP’nin yayın organlarından Akşam‘a şu sözlerle ilan etmişti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız benim yaşadığım dönemin en güçlü ve en büyük lideridir. Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var? Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk’ü hem de Erdoğan’ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?

Bu sistemin eskiye göre ülkemize çok artılar getireceğini umuyorum. Cumhurbaşkanımız bu sistemi kendi için getirmedi ki. Hepimiz ölümlüyüz. Muhalefet ise bu sisteme karşı elle tutulur bir argüman sunamadı. Neden ‘hayır’ oyu vereceğim? Bana net şeyler söylemedi. Bu sistem geleceğimiz için neden kötü diye sorunca cevaplayamadı. Muhalefetle hiçbir konuda konuşamıyorsun ki. Sayın Cumhurbaşkanı aklı başında herkesle konuşan biri. Sanatçıların dertlerini, problemlerini dinleyen biri. Muhalefeti mi dinlemeyecek?”

Ortaç, aldığı tepkiler sonrası ise “Bana siyaset sormayın” demişti: