Erdoğan'dan ittifak uyarısı: Adayı beğenmeseniz de, onlarla ters düşmeyin

Erdoğan’ın MHP'ye dönük yapılan eleştirilere karşılık olarak, “Adayı beğenin ya da beğenmeyin. Onlarla çatışmayın, ters düşmeyin. MHP’nin adayı ile ilgili yorum yapmayın. Bunlarla ilgilenmeyin” dediği öğrenildi.

Erdoğan'dan ittifak uyarısı: Adayı beğenmeseniz de, onlarla ters düşmeyin

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, partisinin il başkanlarıyla basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıda cumhur ittifakına zarar verecek söylemlerden kaçınmaları uyarısında bulunduğu belirtildi.

Erdoğan’ın, il başkanlarının MHP’nin adayları ile ilgili eleştiriler yöneltmesi üzerine, bazı uyarılarda bulunduğu öne sürüldü.

Türkiye gazetesinden Damla Peker’in haberine göre, Erdoğan’ın MHP’ye dönük yapılan eleştirilere karşılık olarak, “Adayı beğenin ya da beğenmeyin. Onlarla çatışmayın, ters düşmeyin. MHP’nin adayı ile ilgili yorum yapmayın. Bunlarla ilgilenmeyin” dediği öğrenildi.

Erdoğan, “İttifakla ilgili diğer parti mensupları ne söylerse söylesin onların üzerinden siyaset geliştirmeyin. Kendi çalışmalarınıza bakın. İttifak olmayan illerde kendi adayınıza odaklanın. Herkes ittifakın hukukuna sahip çıksın” ifadelerini kullandığı iddia edildi.