Erdoğan'dan İnce'ye: Demirtaş'ı nasıl ziyaret edersin, sana burdan oy mu gelecek?

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Niğde'deki mitinginde Muharrem İnce'yi hedef aldı.

Erdoğan'dan İnce'ye: Demirtaş'ı nasıl ziyaret edersin, sana burdan oy mu gelecek?

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin seçim çalışmaları kapsamımda Niğde Belediye Meydanı’nda konuştu.

Erdoğan konuşmasında Kandil’e düzenleneceği konuşulan kara operasyonundan bahsederken, CHP’ye yüklendi. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef alan Erdoğan, “Bay Muharrem terörün desteklediği sözde cumhurbaşkanı adayını ziyaret ediyor. 6-7 Ekim’de sokaklara dökülün diyerek 53 kardeşimi öldürenler bunlar değil mi? Sen nasıl gider bunları ziyaret edersin!” dedi.

Erdoğan’ın konuşmalarından bazı başlıklar şöyle:

“Şehitlerimizin mübarek kanlarını asla yerde koymadık. Cudi’de var mıyız, Bestler Dereler’de var mıyız? Afrin’de var mıyız? Bu Bay Kemal ne dedi? Afrin’e girmeyin. Bay Muharrem ne dedi, Afrin’de ne işiniz var. İşte Ömer Halisdemir’imiz ne yaptı, hain olan o Semih Terzi’yi alnından indirdi. Vatan hainlerinin hakkı oydu. Halisdemir’imiz şehit oldu, makamların en yücesine ulaştı. Teröristler nereye saklanırsa saklansın, biz ne Muharrem’e bakarız, ne Kemal’e bakarız. Biz bildiğimize bakarız. Şu ana kadar Afrin’de 4500’ün üzerine çıktık. Kuzey Irak, Kandil, Sincar demiştim ya hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 hedefi yok ettik. 20 uçak gittiler, vurdular, döndüler.”

“BAY MUHARREM…”

Bay Muharrem’den Bay Kemal’den terörle mücadele ile ilgili bir söz duydunuz mu? Bay Muharrem terörün desteklediği sözde cumhurbaşkanı adayını ziyaret ediyor. 6-7 Ekim’de sokaklara dökülün diyerek 53 kardeşimi öldürenler bunlar değil mi? Sen nasıl gider bunları ziyaret edersin! Sana burdan oy mu gelecek? Bu yüzden 24 Haziran çok önemli, gereken dersi vermemiz lazım.

“KANDİL’E OPERASYONLARI BAŞLATTIK”

Terörü bu ülkenin gündeminden tamamen çıkartacağız. Kandil’e operasyonları başlattık. 20 uçakla 14 önemli hedefi imha ettik.

“ÇIKMIŞ BAY KEMAL  ‘BÜYÜME SİZE YANSIDI MI?’ DİYOR”

İçme suyu ile Niğde şehir merkezine kullanma ve içme suyu sağladık. Uzun vadede içme suyu karşılayacak projenin hazırlıkları sürüyor. 690 trilyon değerinde tarımsal destek verdik. Bay Kemal çıkmış konuşuyor. OECD’de 7,4 büyüme ile 1. olduk. G-20’de 2. olduk. Çıkmış soruyor, 7,4 büyüme sizin ceplerinize yansıdı mı? Bay Kemal senin aklın alıyor mu? Büyüme nedir bir öğren. Danışmanlarına sor. Rantiye dediğin sınıfa da yansır, çiftçiye biz bu parayı nereden veriyoruz Bay Kemal. Çiftçilikle uğraşanlara yüzde 50-80 arası hibe veriyoruz bunu nereden veriyoruz Bay Kemal? Eğer küçülen bir ülke olsak bunları yapabilir miydik? 185 trilyon liralık teşviklerden Niğde’de 118 bin kişinin yararlanmasını sağladık, büyüyen ülkeler bunu yapar Bay Kemal?

‘KIRAATHANE’ TARTIŞMASI

ABD’de Central Park var, İngiltere’de Hyde Park var. Biz Niğde’mize’de böyle bir millet bahçesi kuracağız. Bir diğer projemizde gençlere millete hizmet verecek millet kıraathaneleri. Bay Muharrem ile Bay Kemal kıraathaneleri oyun oynama yeri zannediyor. Bay Muharrem pastahane değil he, kıraathane. Türkiye’nin dört bir yanına bu kıraathanelerden açacağız.