Erdoğan'dan Afrin açıklaması: Sona geldik

Erdoğan, "Afrin'de her an müjdeyi alabilirsiniz" dedi.

Erdoğan'dan Afrin açıklaması: Sona geldik

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da partisinin il kongresinde dışarıdaki kalabalığa halka hitap etti. Erdoğan, “Afrin’de her an müjdeyi alabilirsiniz” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Biliyorum çok çektiniz, çok çektik. Yeni bir Diyarbakır inşa ediyoruz.Sizler de artık bu yeni Diyarbakır’ın ev sahiplerisiniz.

Ne olurdu sanki kardeşçe yaşasaydık? Ne olurdu? Ama sabrettik Sabreden zafere ulaşır dedik. Ve ulaştık. Çok şehit verdik. İşte şu anda Afrin’de de sona geldik. Şu an itibarıyla 3569 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne tüneller açmışlar. İçinden kamyon geçiyor. Ama kimlerden geldiğini biliyoruz. Ama artık oyun bozuldu. Biz biriz dedik. Diriyiz, beraberiz, kardeşiz dedik ve yürüdük. Hamdolsun Mehmetçiklerimiz oyunu bozdu.

Nereye yürüdüler söyleyeyim. Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Şimdi onlar bizi takip ediyor. Yüce bir makamdalar. Paygamberimize komşular. Allah bize de o makamı nasip etsin.

Her an müjdeyi alabilirsiniz. Allah’ın yardımı yakındır. Fatih yakındır. İnşallah yakın. Her an olabilir.
O çukurlar tarih oldu. Suriçi nasıl? Camilerimizi delik deşik ettiler. Saat kulesiyle ne işiniz vardı delik deşik ettiniz? Kesilen sakal daha gür biter. Ve gür bitti.