'Erdoğan'a itaat farz' diyen yandaş rektörden ilginç hareket

"İslami olarak Erdoğan'a itaat farz" dediği sözleriyle tepkilerin odağı haline gelen Harran Üniversitesi Rektörü, istifa etmek yerine bakın ne yaptı...

'Erdoğan'a itaat farz' diyen yandaş rektörden ilginç hareket

Gerici Akit TV‘de konuk olduğu programda “Erdoğan’a itaatın farz olduğunu, karşı çıkmanın ise haram olduğunu” öne sürdüğü açıklamalarıyla büyük tepki çeken Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın’dan tuhaf bir hareket geldi.

Prograda sarfettiği skandal sözlerinin ardından sosyal medyada yoğun şekilde istifası talep edilen Taşaltın dünden beri sessizliğini korurken, kişisel Twitter hesabındaki bir hareketi bu sessizliğin istisnasını oluşturdu.

Gerici rektör, istifa taleplerinden birinin geldiği Şanlıurfaspor adıyla açılmış bir hesabın paylaşımı için ‘beğeni’ butonunu kullandı.

Taşaltın’ın “beğendiği” o paylaşımda “Twitter kurulduktan 12 yıl aradan sonra Harran Üniversitesi, TT oldu. Üniversite; bilim, sanat, buluş, bilgi, başarı, eğitim-öğretim, alanında değil rektörlük makamında oturan Ramazan Taşaltın’ın skandal sözleriyle gündem oldu.” ifadeleri kullanılırken, “Lütfen istifa edin; @RamazanTasaltin” denildi.