Erdoğan, ünlüleriyle beraber sınırda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında son dönemde skandal açıklamarıyla gündeme gelen Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı "ünlülerle" birlikte sınıra gitti.

Erdoğan, ünlüleriyle beraber sınırda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl ve Seda Sayın’ın da bulunduğu çok sayıda “ünlüyle” birlikte Oğulpınar Sınır Karakolu’nu ziyaret etti. Erdoğan, “Milletin bağrından çıkan gerçek sanatçılar ve sporcular olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah bu güzel manzara dalga dalga tüm ülkemize yayılacaktır” dedi.

“BU MANZARA DEĞİŞİMİN EN ÇARPICI FOTOĞRAFI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Hatay Kongresi’nin ardından, ünlülerle birlikte Oğulpınar Sınır Karakolu’nu ziyaret etti. Karakolda, askeri kamuflajla konuşan Erdoğan, “Türkiye askeri zaferleriyle sanat alanındaki ve spordaki başarılarıyla her alanda gelişip ilerliyor. Bu şahit olduğumuz manzara da bu değişimin en güzel ifadesi, en çarpıcı fotoğrafıdır” dedi.

“Türk milleti bir imtihan döneminden geçiyor” diyen Erdoğan, “Türk milleti, İstiklal Harbi’ndeki gibi birlikte ve dayanışma halinde. Bu gördüğünüz manzara da bu kenetlenmenin işaretidir. El ele vererek ülkemizi ileriye taşıyoruz. Askerimiz ne kadar iyi mücadele ederse, sanatçı ne kadar iyi iş çıkartırsa, sporcumuz ne kadar başarı elde ederse bu çabamız başarıya ulaşır” diye konuştu.

Ziyarete katılanlara teşekkür eden Erdoğan, şunları söyledi:

“Milletin bağrından çıkan gerçek sanatçılar ve sporcular olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah bu güzel manzara dalga dalga tüm ülkemize yayılacaktır. Sanatçılarımızı ve sporcularımızı askerlerin yanında oldukları ve desteklerini gösterdikleri için tebrik ediyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, ülkesinden ve milletinden kopuk sanatçılar sporcular göremezsiniz. Sizler buradaki dik duruşunuzla gerçek sanatçılar, gerçek sporcular olduğunuzu gösterdiniz. Ülkemizde eskiden beri böyle bir kesim bulunuyor olsa da hamdolsun sayıları gittikçe azalıyor. Bugün burada şahit olduğumuz bu manzara bu değişimin en çarpıcı fotoğrafıdır. Bir kez daha teşekkür ediyorum.”

PEK ÇOK İSİM BUGÜN SINIRA GÖTÜRÜLDÜ

Aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal gibi ünlülerin bulunduğu heyette Kenan Sofuoğlu, Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaraylı futbolcular Tarık Çamdal, Eray İşcan, altyapı antrenörü Gökhan Zan ve sunucu Esra Erol’un da yer aldığı bir çok isim sınırdaydı.