Erdoğan şikayetçi: Versin istifasını, çeksin gitsin

Erdoğan'dan kendi parti üyelerine çıkıştı.

Erdoğan şikayetçi: Versin istifasını, çeksin gitsin

Trabzon İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler aldığını belirterek, “Hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin” diye çıkıştı.

Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı

Bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontrgerillanın kilit isimlerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün yıldönümünde anmasından sonra Recep Tayyip Erdoğan da andı.

Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu için, “Şayet kendisi yaşasaydı 15 Temmuz’da ve sınır ötesi operasyonlarımız başta olmak üzere son yıllarda attığımız tüm adımlarda yanımızda olur, omuz omuza mücadele ederdi. Gerçi onun varisi durumundaki arkadaşlarımız da bizimle beraber yürüyorlar sağ olsunlar var olsunlar. Benim tanıdığım Muhsin Yazıcıoğlu vatan aşığı biriydi. Böyle bir insan hayatta olsa eminin 15 Temmuz’da darbecilere karşı bizimle omuz omuza mücadele ederdi.” ifadelerini kullandı.

Versin istifasını çeksin gitsin

Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler alıyorum. Sorumluluk almaktan çekinen, projeleri üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok. Versin istifasını çeksin gitsin. Bizim işimiz var yapacağımız çok şey var. Kimsenin yokluğu bu ülkede herhangi bir eksikliği ortaya çıkarmaz.

Bu millete hizmet edecek çok yetişmiş insanımız var. Türkiye’nin kaybedeceği tek bir saniyesi bile yoktur.

http://gazetemanifesto.com/2018/03/25/kilicdaroglu-muhsin-yazicioglunu-unutmadi/