Erdoğan sevdalısı Yavuz Bingöl'den açıklama: Onların solu benim sağımdır

Sabah Gazetesi'nde yayınladığı röportajlar serisi ile kimi ünlü isimlerin AKP'ye olan desteğini yansıtmaya çalışan Tuğba Kalçık'a bu hafta da sarayın daimi türkücüsü Yavuz Bingöl'den destek geldi.

Erdoğan sevdalısı Yavuz Bingöl'den açıklama: Onların solu benim sağımdır

Sabah Gazetesi’nde yayınladığı röportajlar serisi ile kimi ünlü isimlerin AKP’ye olan desteğini yansıtmaya çalışan Tuğba Kalçık’a bu hafta da sarayın daimi ‘türkücüsü’ Yavuz Bingöl’den destek geldi.

Bir önceki hafta yine Tuğba Kalçık tarafından Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu’yla yapılan ve tepkilere neden olması üzerine Köroğlu’nun ‘sözlerinin cımbızlandığı’ açıklamasında bulunduğu röportaja ilişkin Yavuz Bingöl’den de yorum eksik olmadı.

Yavuz Bingöl, Sabah Gazetesi’nin deşifre ettiği röportajın tamamında Derya Köroğlu tarafından kullanılan “CHP’ye sitemimiz çok büyük. CHP artık Atatürk’ün partisi değil” sözlerine ilişkin “Ne kadar güzel söylemiş Derya Köroğlu. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. ” ifadelerinde bulundu.

Bingöl CHP’ye ilişkin “Daha ne kadar değerlerini kaybedecekler farkında değiller. Partiyi yönetemeyenler, ülkeyi nasıl yönetecekler hiç anlamış değilim zaten.” yorumunda bulunarak “10 seçimden yenilgiyle çıktılar. Asıl sorun şu; CHP’nin solu, benim sağıma denk geliyor.” dedi.