Erdoğan: Sefer görev emri çıktığı zaman, başta şahsım olmak üzere yola çıkarız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresi için geldiği Antep’te konuştu.

Erdoğan: Sefer görev emri çıktığı zaman, başta şahsım olmak üzere yola çıkarız

Erdoğan, kongre salonuna girmeden önce yaptığı konuşmasında “Afrin harekâtında bu zamana kadar 2021 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.

Konuşmasına kongre salonunun içinde devam eden Erdoğan, “Reis bizi Afrin’e götür” sloganlarına “Gerektiğinde başta şahsım olmak üzere yola çıkarız” diye cevap verdi.

‘HEP BİRLİKTE YOLA ÇIKARIZ’

“İhtiyaç olduğu anda, bizler emir komuta zinciri içinde, hiç endişe etmeyin, sefer görev emri çıktığı anda başta şahsım olmak üzere hep birlikte yola çıkarız. Komşularımızla problem mi yaşıyoruz, yansımalarını hemen burada görmeye başlarız. Gaziantep Suriye’deki insani krizin sıkıntılarını iliklerine kadar yaşayan bir şehirdir. Siz ensar oldunuz, muhacirleri bağrınıza bastınız.

http://gazetemanifesto.com/2018/02/25/erdogandan-yine-ayni-tekerleme-esed-katildir/

“İnşallah biz Münbiç ve diğer bölgelerde de huzuru ve güveni sağladıkça Suriyeli kardeşlerimiz evlerine dönerek vatan hasretinden kurtulacaklardır. PKK’sından DEAŞ’ına ve FETÖ’süne kadar terör örgütleri gemi azıya alıp eyleme geçtiklerinde Gaziantep de bundan en büyük zararı gören şehir oldu.

“PKK’nın başını her gün eziyoruz ve ezeceğiz. Suriye’de PYD ile kendine zemin arayan bölücü örgütü yok edene kadar durmayacağız. DEAŞ denen Müslüman düşmanı örgüt de artık tamamen ortadan kalkma noktasına gelmiştir. Yıllarca kendi ülkelerinde ne kadar psikopat varsa DEAŞ saflarında savaşmaya bölgemize gönderdiler. Bu katil sürüsünün en azından bir kısmı geldikleri yere geri döndüler. Biz 60 bin kişinin ismini ilgili ülkelere bildirdik. 6 bin kişiyi de sınır dışı ederek geldikleri ülkelere iade ettik.”

http://gazetemanifesto.com/2018/02/24/erdogan-kamuflaj-giydirilen-cocugun-sehit-olmasini-istedi/