Erdoğan, nikaha ’evet’ demedi: Bakın 'isabetli' olanı neymiş!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şahitlik yaptığı nikah da 'Evet' demedi, işin isabetli olanının "Kabul ettim" demek olduğunu söyledi.

Erdoğan, nikaha ’evet’ demedi: Bakın 'isabetli' olanı neymiş!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Osman Zolan’ın kızının nikah şahidi olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şahitlik için “Ben ‘evet’ değil de, farklı düşünüyorum. ‘Kabul ettim’ bu işin isabetli olanı” dedi.

Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonundaki AKP İl Kongresi’nin ardından Osman Zolan’ın kızının EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikah törenine geçti.

Törende çiftin birbirlerine ‘Evet’ demesinin ardından Başkan Zolan, nikah şahitliği yapan Erdoğan’a “Sayın Cumhurbaşkanım beyanı duydunuz” dedi. Erdoğan ise, “Ben ‘evet’ değil de farklı düşünüyorum. Yani ‘kabul ettim’ bu işin isabetli olanı. Ben şahit oldum. Allah iki dünya saadet versin diyorum” dedi.

Şaibeli 16 Nisan referandumu öncesi Hükümet üyeleri, AKP’li vekiller ve kimi AKP’li belediye başkanları, yaptıkları propaganda çalışmalarında evlilikleri konuya alet ederek, nikahlarda bile çiftlerin ‘Evet’ dediğine atıf yapıp oy istemişti.

http://gazetemanifesto.com/2017/02/13/bu-tespit-tum-dengeleri-degistirir-evet-demeseydiniz-3-cocugunuz-olmayacakti/

http://gazetemanifesto.com/2017/03/15/antalya-belediye-baskani-turel-nikah-masasinda-nasil-evet-demisler-hayret/