Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim ile görüşecek

Cumhurbaşkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, pazartesi günü "Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Dördüncü Toplantısı" kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşeceğini duyurdu.

Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Tamim ile görüşecek

Cumhurbaşkanlığı  yaptığı yazılı açıklama ile, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, pazartesi günü “Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Dördüncü Toplantısı” kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşeceğini duyurdu.

Erdoğan ve Katar Emiri Hamed Al Sani’nin başkanlıklarında 26 Kasım’da Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Dördüncü Toplantısı düzenlenecek toplantıya dair yapılan açıklama şöyle:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Sayın Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin başkanlıklarında Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Dördüncü Toplantısı 26 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Toplantıda iki ülke arasındaki işbirliğinin muhtelif alanlarda daha da geliştirilmesi imkânları ele alınacak, bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunulacaktır. Ayrıca toplantı vesilesiyle iki ülke arasında çeşitli anlaşmaların imzalanması da öngörülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”