Erdoğan Anıtkabir'de Özel Defter'e 'yeni havalimanı'nı yazdı

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajından "yeni havalimanı açılışı"ndan bahsetti.

Erdoğan Anıtkabir'de Özel Defter'e 'yeni havalimanı'nı yazdı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 29 Ekim nedeniyle Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabir’e geldi.

Anıtkabir’deki törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘İyi Parti’ lideri Meral Akşener, BBP lideri Mustafa Destici, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve çok sayıda devlet görevlisi katıldı.

Erdoğan ve heyet Aslanlı Yol’da yürüyerek Atatürk’ün huzuruna geldi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

ÖZEL DEFTERE ‘HAVALİMANI’NI YAZDI

Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetin 95 yılında huzurunuzdayız. Sizi ve silah arkadaşlarınızı yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugünü İstanbul’da dünyanın en prestijli havalimanlarından birini açarak kutluyoruz. Ekonomik saldırıların olduğu bir dönemde bu havalimanının açılışı Türkiye’nin gücünün bir göstergesidir.”