Ebru Gündeş VIP'ten geçip New York'a uçtu: 'Özel emir' açıklaması!

Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in havalimanında özel misafir ve devlet görevlilerinin kullandığı VİP’ten geçtiği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş VIP'ten geçip New York'a uçtu: 'Özel emir' açıklaması!

ABD’de görülen “İran’a ambargoyu delme” davasında itirafçı olan, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi Rıza Sarraf’ın eşi Ebru Gündeş’in havalimanında özel misafir ve devlet görevlilerinin kullandığı VİP’ten geçtiği ortaya çıktı.

Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan ‘İyi Parti’ Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Ebru Gündeş ve kızının yalnızca özel prosedürlere tabi olanların girebildiği VIP salondan TK 003 New York uçağına geçtiğini ifade etti.

Görevlilere Gündeş’in hangi vasıfla VIP salonu kullandığını sorduğunu belirten Cinisli, “Özel emirle işlem yapıldı” şeklinde cevap aldığını söyledi.

Cinisli şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Atatürk Havalimanı VIP’sinden TK 003 New York uçağına Ebru Gündeş ve kızı geçtiler. Gündeş’in hangi vasıfla VIP’yi kullandığını sorduğumda görevliler ”özel emir” ile işlemlerin yapıldığını söylediler. Devlet sanatçısı değilse başka bir nedeni olmalı!!!”