Düşen jetin kaptan pilotunun ablasından korkunç iddia

Özel jetin kaptan pilotu Melike Kuvvet’in ablası İlknur Kuvvet Çelik, "Melike bir hafta önce Konya’ya geldiğinde bana ‘Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı. Birincisi Paris’e giderken, iki kez de Trabzon’a giderken" dediğini aktardı.

Düşen jetin kaptan pilotunun ablasından korkunç iddia

Özel jetin kaptan pilotu Melike Kuvvet’in ablası İlknur Kuvvet Çelik, “Melike bir hafta önce Konya’ya geldiğinde bana ‘Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı. Birincisi Paris’e giderken, iki kez de Trabzon’a giderken” dediğini aktardı.

Çelik AA’ya verdiği röportajda “Mayısta asker olarak dönecekti. Her şeyi kazanmış vaziyetteydik. 4 yıl aradan sonra dönecekti. Bundan sonra da bizi uzun bir hukuki süreç bekliyor. Melike bir hafta önce Konya’ya geldiğinde bana ‘Abla bu uçak daha önce 3 kez havada arıza yaptı. Birincisi Paris’e giderken, iki kez de Trabzon’a giderken’ dedi. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Yüzde yüz ihmal var. Uçakların bakımı yapılmıyordu ve hiç kimse ilgilenmiyordu. Kimse kusura bakmasın. Kendi çocukları da vefat etti. Onunla beraber 10 kişi daha vefat etti. Melike en son geldiğinde bana ne dedi biliyor musunuz, ‘Abla ben bu uçakta uçmak istemiyorum’. Dedim ki ‘Melike uçma, hatta sen burayı bırak’ çünkü duyduğum şeyler çok hoş şeyler değildi ama ona rağmen uçma aşkıyla, görev aşkıyla devam etti” dedi.