Diyanet'in Mustafa Kemal düşmanı 'vitrin'i

Diyanet İşleri Başkanlığı'na vakfı Diyanet Vakfı, Mustafa Kemal düşmanı gerici  Mustafa Armağan'ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı "Derin Tarih" isimli dergiyi vitrinine taşıdı.

Diyanet'in Mustafa Kemal düşmanı 'vitrin'i

Diyanet İşleri Başkanlığı’na vakfı Diyanet Vakfı, Mustafa Kemal düşmanı gerici  Mustafa Armağan’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı “Derin Tarih” isimli dergiyi vitrinine taşıdı.

Armağan’ın dergisinin Mayıs 2017 tarihli 62. Sayısının dergi kapağı “Latife Hanım’ın 91 yıldır gizlenen mektubu”, “Kemal Paşa Çakma Napolyondur” başlıkları ile Latife Hanım’ın fotoğrafı ile basılmıştı. Derginin 38-53 sayfalarında Armağan’ın “Latife Hanım konuşursa neler olur?” başlığı altında bir yazı dizisi yer almıştı.

Mustafa Armağan, “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Mustafa Armağan AKP’li televizyon kanallarında Mustafa Kemal’e küfreden, manevi kızları hakkında akıl almaz ithamlarda bulunan ancak FETÖ’ye yönelik övgüleriyle akıllarda kalan bir ‘dönem tarihçisi’ olarak biliniyor.

Tvnet isimli bir televizyon kanalında, dergisiyle aynı ismi taşıyan programına Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlu’nu konuk alan Armağan, Mustafa Kemal ile manevi kızı Afet İnan hakkında ‘gönül ilişkisi’ olduğu  ithamlarına yer verdikleri bir skandala imza atmışlardı.

Diyanet Vakfı’nın vitrinine taşınması tepkilere yol açtı. İşte Diyanet’in vitrini: