Destici'den tehdit: Aynı gemide değiliz diyenler vatandaşlıktan çıkarılsın

AKP listelerinden meclise giren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 'aynı gemide değiliz' mesajı paylaşanları hedef alarak bu kişilerin tespit edilerek vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Destici'den tehdit: Aynı gemide değiliz diyenler vatandaşlıktan çıkarılsın

AKP listelerinden meclise giren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘aynı gemide değiliz’ mesajı paylaşanları hedef alarak bu kişilerin tespit edilerek vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Destici, Türkiye’nin ekonomik savaş içerisinde olduğunu iddia ederek ekonomi üzerinden yapılan ‘manipülasyonlara’ destek çıkanların hain olduğunu ve vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Destici açıklamasında ülkenin birlik ve beraberlik imtihanına tabi tutulduğunu belirterek, “Aynı gemide değiliz diye mesaj paylaşanlar, dövizin her yukarı yönde hareketini sevinç çığlıkları içerisinde kutlayanlar, Türkiye’ye operasyon çekmeye kalkan devletleri elleri patlarcasına alkışlayanlar bu imtihanda sınıfta kalmışlardır” dedi.

“Ülkemizin güçlenmesini ve bağımsızlığını hazmedemeyenler…”

Mustafa Destici açıklamalarına “Şimdi diyoruz ki, Türkiye’nin ABD karşısında dolar üzerinden maruz kaldığı bu ataklara sevinenler, şakşakçılık yapanlar, Türkiye’nin ekonomi üzerinden maruz kaldığı manipülasyonlara destek çıkanlar, ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bağımsızlığını hazmedemeyenler Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlığından çıkarılmalıdır. Hangi ülkeyi destekliyorlarsa, hangi ülkenin maşası olmuşlarsa gitsinler o ülkenin vatandaşı olsunlar ve o ülkede yaşasınlar.” sözleriyle devam etti.

“Tek tek tespit edilsin”

Destici açıklamasına “Açıktan hainlik yapanlar var, bir de gizli kapaklı olarak bu tür kriz dönemlerini fırsat bilerek gerçek yüzünü gösterenler var. Dolayısıyla bunlar mutlaka ama mutlaka doğru tespit edilerek, iyi tespit edilerek halkın önüne konulmalı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlığından çıkarılmalıdırlar.” sözlerini ekledi.