Demokrat Parti'den 'Millet İttifakı' açıklaması

Demokrat Parti, 24 Haziran seçimlerinde ittifak yaptıkları Millet İttifakı üyesi partiler CHP, 'İyi Parti' ve Saadet Partisi ile beraber hareket etmeyip kendi adaylarını gösterecek.

Demokrat Parti'den 'Millet İttifakı' açıklaması

Demokrat Parti, 24 Haziran seçimlerinde ittifak yaptıkları Millet İttifakı üyesi partiler CHP, ‘İyi Parti’ ve Saadet Partisi ile beraber hareket etmeyip kendi adaylarını gösterecek.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, “Türkiye’deki bütün çevrelerde aday göstermek noktasında bir kararlılığımız ve iddiamız var” dedi.

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Partisinin temsilciler meclisinde aldıkları kararla ilgili konuşan Gültekin Uysal, “24 Haziran seçimleri sonrası aslında birbirini tamamlayan 31 Mart seçimleriyle karşı karşıyayız. Türkiye’de 16 Nisan referandumuyla değişen şartlar var, seçim süreçleriyle ilgili. Bütün bunlara kayıtsız kalmadan ama elbette Demokrat Parti olarak geçen hafta gerçekleştirdiğimiz temsilciler meclisi toplantımızda aldığımız kararla Türkiye’deki bütün çevrelerde aday göstermek noktasında bir kararlılığımız ve iddiamız var” diye konuştu.