Bu da 'TBMM' uzantılı torpil!

AKP'li vekilin danışmanı, TBMM uzantılı e-posta adresinden kamu kurumu BOTAŞ için eleman ilanı verdi.

Bu da 'TBMM' uzantılı torpil!

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun basın danışmanı Fehmi Rigan, BOTAŞ’ın ilçedeki tesislerine eleman alımı için yerel internet sitelerine ilan verdi.

Fehmi Rigan tarafından verilen “DÖRTYOL BOTAŞ’A ELEMAN ALIMI” başlıklı ilanda, Endüstri Meslek Liselerinin belli bölümlerinden mezun olan ve gemicilik belgesine sahip olup askerliğini tamamlamış kişilerin Dörtyol BOTAŞ’ta istihdam edileceği belirtiliyor.

İlanda “Bu Şartları Taşıyanların fehmi.rigan@tbmm.gov.tr adresine CV’ lerini göndermeleri önemle belirtilir.” İfadeleri kullanılıyor.

Bir kamu kurumu olması gereği, kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasına yönelik usül ve esaslarla işçi alımı yapılan BOTAŞ için AKP’li vekilin danışmanın ‘ilan’ vermesi, işçi istihdamlarında öteden beri bilinen AKP torpilinin artık fütursuzca yapılabilir hale geldiğini gözler önüne seriyor:

AKP’li Türkoğlu’nun uzun yıllar boyu basın danışmanlığını yaptığı bilinen Rigan, sosyal medyadaki profil bilgilerinde kendisini “Başbakanlık Sosyal Medya Danışmanlığı Moderatörü” olarak lanse ediyor.

 

http://gazetemanifesto.com/2016/02/05/akp-genel-baskan-yardimcisinin-akrabasi-citayi-yukseltti-bu-kez-vali-ve-emniyet-muduru-siraya-dizilecek/