Çorum'da düğüne biber gazı

Çorum'da düğüne biber gazı sıkıldı.

Çorum'da düğüne biber gazı

Çorum’da düğün salonunda çıkan tartışma sonrası sıkılan biber gazından etkilenen, aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 9’u çocuk 25 kişi hastaneye kaldırıldı.

Çorum’da yaşanan olayda, gelin R.G. ile damat M.G’nin düğünü sırasında, salon dışında kimliği belirsiz kişiler arasında tartışma çıktı. Salon dışında başlayan tartışma salon içerisine sıçrayarak, kısa sürede kavgaya dönüştü.

İddiaya göre kavga eden kişilerden biri yanında bulunan biber gazını rastgele sıkmaya başladı ve salondan kaçarak uzaklaştı. Biber gazından etkilenen düğün davetlilerinin bir kısmı salon dışına çıkmak zorunda kalırken, durum polise bildirildi. Polise haber verilmesi üzerine düğün salonuna çok sayıda ambulansla birlikte polis ekibi sevk edildi.

Gazdan etkilenen gelin ve damat ambulansta sağlık kontrolünden yapılırken, aralarında çocuk ve yaşlıların da bulunduğu 25 kişi, ambulans ve otomobillerle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanelere sevk edilenler tedavilerinin ardından taburcu edilirken, polis kavgaya karışan ve düğünde biber gazı sıkan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.