Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba yaşamına son verdi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan, bir süredir işsiz olduğu belirtilen baba İsmail D. (45) iddialara göre girdiği bunalım sonucu kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi

Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba yaşamına son verdi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan, bir süredir işsiz olduğu belirtilen baba İsmail D. (45) iddialara göre girdiği bunalım sonucu kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. Babanın çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için yaşamına son verdiği iddia edildi.

Olay, dün sabah saatlerinde, Kocaeli Körfez ilçesi Yukarı Hereke Mahallesi’nde meydana geldi. Banyoya giren baba İsmail D. kendisini iple tavana asarak hayatına son verdi. Bir süre sonra yakınları kapıyı zorlayarak içeri girdiklerinde İsmail D.’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail D.’nin cenazesi, morga kaldırılırken, bir süredir işsiz olduğu iddia edilen İsmail D.’nin cenazesi bugün Balıkesir’de toprağa verildi.

DERSE ALMADILAR

Yerel basında yer alan iddialara göre, 45 yaşındaki iki çocuk babası İsmail D. , aşağı Hereke’deki bir liseye giden oğluna okul kıyafeti alamadı ve oğlu bu yüzden okulda derse alınmak istenmedi.

Oğlunun anlattığı olay sebebiyle bunalıma giren iki çocuk babası İsmail D. sabaha karşı 06:00 sıralarında evinin banyosuna girerek kendini iple astı.

“REEL DEĞİL” DEMİŞTİ

Acı olay “Ekonomik Değerlendirme” toplantısında konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Türkiye’de yaşanan sorunların “reel” olmadığı yönündeki sözlerini hatırlattı. Bakan Gül konuşmasında “Türkiye’de yaşanan bu sorunların reel değil, daha ziyade psikolojik olduğunu, hem piyasa aktörleri, az öncedeki toplantıda iş adamlarımız da paylaştı. Bu sorunları hep beraber aşacağız. Türkiye ekonomisi çok sağlamdır. Bundan sonra geleceği de aydınlıktır. Türkiye daha güçlü ekonomisi ile emin adımlarla ilerlemektedir. Bugün de çok değerli iş adamlarımızla bir araya geldik. Gaziantep yaklaşık 7 milyar dolar ihracatı ile Türkiye’ye öncü olan şehirlerden biridir. Tüm iş adamlarımız daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek, daha fazla ihracat yaparak, daha fazla istihdam oluşturarak yoluna devam etme kararlılığında. Yeni ekonomi programının tüm iş adamlarımız ve sanayicilerimiz tarafından büyük bir heyecanla kabul edilmesi, çok iyi bir şekilde karşılanması da bizim için ayrıca sevindirici bir durumdur” demişti.