Çırağan Sarayı'nda 'ihtişamlı' düğün...

Uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘danışmanlık’ yapan ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Ankara Milletvekili seçilen Mücahit Arslan ile Rizeli Saruhan Şirketler Grubu’nun sahibi Ali Zeki Saruhan’ın kızı Kübra Saruhan ile evlendi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilirken düğün törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da nikah şahidi olarak katıldı. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, bir diğer şahit... View Article

Çırağan Sarayı'nda 'ihtişamlı' düğün...

Uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘danışmanlık’ yapan ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Ankara Milletvekili seçilen Mücahit Arslan ile Rizeli Saruhan Şirketler Grubu’nun sahibi Ali Zeki Saruhan’ın kızı Kübra Saruhan ile evlendi.

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilirken düğün törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da nikah şahidi olarak katıldı. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, bir diğer şahit de yeni Meclis Başkanı Binali Yıldırımdı.

OdaTV’nin haberine göre düğün için alınan yoğun güvenlik önlemleri ve harcanan para dikkatlerden kaçmadı. Düğünün yapıldığı Çırağan Sarayı’nın karşısında, boğazın diğer yakasında bile polisler ve zırhlı akrepler nöbet tutarken, boğaz sularında da sahil güvenlik botları yer aldı.

2 bin 500 kişilik düğüne, Erdoğan 80 araçlık bir konvoyla katılırken, konukların aranması için de 22 adet xRay cihazının tahsis edildiği iddia edildi.

Türkiye’nin, ABD’nin yaptırımlarına karşı ilan ettiği “ekonomik savaş” koşullarında, Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünün yaklaşık maliyetinin en az 1 milyon lira olduğu tahmin ediliyor.