CHP'nin sloganları ortaya çıktı

CHP'nin seçim sloganlarının "Derman belediyeciliği" ve "Mart'ın sonu bahar", adayların ise "Seni seviyorum" ile birlikte bölgeye değişecek sloganlar olacağı belirtiliyor..

CHP'nin sloganları ortaya çıktı

CHP, 31 Mart 2019’daki yerel seçim kampanyasında kullanılacak söylem ve materyaller için “görsel iletişim kılavuzu” yayımladı.

CHP’nin propaganda döneminde kullanacağı iki ayrı slogan da ilk kez kılavuzda yer aldı. Buna göre CHP’nin sloganları, “martın sonu bahar…” ve “derman belediyeciliği” olarak belirlendi.

“BAHAR” VURGUSU

CHP’nin kampanyasında kullanacağı tüm materyallerde ilkbahar mevsimine vurgu yapılması ve çiçekli görsellere yer verilmesi dikkati çekti.

Kılavuzda, iki ayrı slogan için, beyaz, kırmızı ve siyah zeminde üç ayrı logo hazırlandı. “Martın sonu bahar” sloganının bulunduğu logonun altına ise çiçek görseli yer aldı.

Her bölgeye ayrı slogan

Kılavuzda, belediye başkan adaylarının kullanacağı iki slogan da tanıtıldı. Buna göre, adayların, “seni seviyorum” ifadesinin altına aday olduğu il ya da ilçeyi eklemesi istendi.

İkinci sloganın ise aday olunan bölgeye göre özel olarak belirleneceği bildirildi. Adayların, kartvizit ve posterleri dahil tüm materyallerini bu kılavuza göre şekillendireceği bildirildi.