CHP'nin İstanbul adayı olacağı öne sürülen İmamoğlu'dan toplantı kararı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarın İstanbul'da CHP'li belediye başkanlarıyla toplantı yapacağı öğrenildi.

CHP'nin İstanbul adayı olacağı öne sürülen İmamoğlu'dan toplantı kararı

Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul adayı olarak gösterileceği çokça konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yarın İstanbul’da CHP’li belediye başkanlarıyla toplantı yapacağı öğrenildi.

Muharrem İnce, Gürsel Tekin’den sonra sonra adaylığı son günlerde giderek daha fazla öne çıkan Ekrem İmamoğlu’nun parti kulislerinden yansıyan bilgilere göre CHP Genel Merkezi’nin yakın olduğu belirtildi.

İbrenin iyice kendisine kaydığı yorumu yapılan İmamoğlu’nun Habertürk‘ün aktardığına göre yarın sabah İstanbul’daki tüm CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya geleceği ve adaylık yolunda mevkidaşlarının da görüşlerini alacağı kaydedildi.

Öte yandan İmamoğlu ile ilgili CHP Sözcüsü Faik Öztrak da bir açıklamada bulundu. “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayınız Ekrem İmamoğlu mu olacak?” sorusuna yanıt veren Öztrak, “Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu, gerçekten İstanbul’daki çok başarılı ilçe başkanlarımızdan bir tanesidir. Ama kimin İstanbul’da aday olacağına partimizin yetkili kurulları karar verecektir. Bu yetkili kurul Parti Meclisi’dir. Ondan dolayı bu konuda Parti Meclisimizin kararı oluştuktan sonra gerekli bilgileri sizlere veririz” dedi.