CHP'nin açılışı Erdoğan propagandasına dönüştü

Yandaş yazar, AKP gericiliğini taklit eden CHP'nin geldiği durumu provokatif ifadelerle özetlerken, gelinen durumda Erdoğan'ın rolüne dikkat çekti.

CHP'nin açılışı Erdoğan propagandasına dönüştü

Kamuoyunun AKP’nin toplu açılış adı altında yaptığı mitinglerinde görmeye alışık olduğu Kuran okunup topluca dua etme ritüelini CHP de yapmaya başlayınca, AKP’li Fatih Tezcan ‘propaganda’ fırsatını kaçırmadı.

Sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapmasıyla bilinen gerici Tezcan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve beraberindeki CHP’lilerin katıldığı bir açılış programında Kuran okuyup dua etmesini Erdoğan’ın bu konudaki ‘başarı’sına bağladı.

Tezcan, paylaştığı tweetinde, Atatürk için de “Kur’an-ı Kerîm için HÂŞÂ ‘Arap uydurması’ diyen bir Ataist” nitelemesini yaptı.

Tezcan’ın tweet’i şöyle:

“Kur’an-ı Kerîm için HÂŞÂ ‘Arap uydurması’ diyen bir Ataist’in kurduğu partinin Cumhurbaşkanı Adayı’nı ve yöneticilerini, ip gibi sıraya dizilip yalandan da olsa ellerini açıp Kur’an-ı Kerîm okutmak ve dinlemek zorunda bırakan Mücahid Cumhurbaşkanı’nın adıdır Recep Tayyip Erdoğan!” ifadelerini paylaştı.