CHP'li Tuncay Özkan: 120 delege noter tasdikli imza verdi, toplayamazlar

Tuncay Özkan, CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

CHP'li Tuncay Özkan: 120 delege noter tasdikli imza verdi, toplayamazlar

CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tuncay Özkan, Muharrem İnce kanadının olağanüstü kurultay için delegelerden imza toplamalarına ilişkin, “Parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay istemesi normal. Ancak yerel seçimler öncesinde bu tartışmaların yapılması doğru değil” şeklinde konuştu.

‘120 Delege noter tasdikli imza verdi’

Özkan, “Bizim illerden edindiğimiz bilgiye göre şimdiye kadar 120 delege noter kanalıyla olağanüstü kurultay için imza verdi. Ben kurultayın toplanacağına ihtimal vermiyorum. Yerel seçimlerin ardından olağan süreçte kurultay toplanarak değişime karar verebilir. Bu delegelerimizin takdiridir” dedi.

‘Kılıçdaroğlu’nun seçim politikaları doğru’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran sürecindeki politikalarını çok doğru bulduğunu ifade eden Özkan, ‘İyi Parti’nin seçime girmesini sağlayarak seçim barajını yıkacak adımlar attığını hatırlattı. Özkan, şu açıklamalarda bulundu:

“Bizim stratejik davranan bir seçmenimiz var ve oy dağılımımız ortada. Ben ortada vehamet arzedecek bir yenilgi görmüyorum. Tam tersine stratejik bakan CHP’nin Türkiye’de bir araya gelemez denilen insaları bir araya getirerek oluşturduğu Millet İttifakı’nın bundan sonra da Türkiye’nin önünü açacağına inanıyorum.”

http://gazetemanifesto.com/2018/07/17/muharrem-ince-kanadinin-simdiye-kadar-kac-imza-topladigi-belli-oldu/