CHP'li Özgür Özel: Bu ülkenin hepimize ihtiyacı var

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, kurultay ve imza tartışmalarına ilişkin "Bugün kurultay isteyen, istemeyen veya yarın bir başka tercihte bulunacak olan ya da olmayan herkes kardeştir." açıklamasında bulundu.

CHP'li Özgür Özel: Bu ülkenin hepimize ihtiyacı var

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, kurultay ve imza tartışmalarına ilişkin “Bugün kurultay isteyen, istemeyen veya yarın bir başka tercihte bulunacak olan ya da olmayan herkes kardeştir.” açıklamasında bulundu.

Özel Manisa İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği konuşmasında ,”İmza veren de vermeyen de CHP’lidir ve kardeştir. Bugün kurultay isteyen, istemeyen veya yarın bir başka tercihte bulunacak olan ya da olmayan herkes kardeştir. CHP’nin iç mücadelesi, minör bir mücadeledir, bize dair bir mücadeledir” dedi.

‘Parti içi tartışmaları sosyal medyaya taşımayın’ uyarısı

CHP’li Özel ise parti içi eleştirilerin sosyal medya üzerinden değil, parti içinde kendi aralarında yapılması gerektiğinin söyleyerek, “Bu zorlu günlerden de hep birlikte çıkmanın yolunu arayacağız. Bunu nerede arayacağız? Bunu Facebook sayfalarında, Twitter mesajlarında, sosyal medyada aramayacağız.” uyarısında bulundu.

‘Ekonomiyi damada emanet etti’

Ekonomideki gidişata ilişkin de açıklamalarda bulunan Özel, “24 Haziran’da ‘Yetkiyi verin görün’ dedi. Ekonomiyi damada; fakirin, emeklinin ve yoksulun geleceğini Allah’a emanet etti. 6 aydır makroekonomide Marmara Üniversitesi’nde ders aldığını söylüyor Berat Albayrak’ın. Akıllı ülkelerde son 6 ayda kayınpederinin teşvikiyle Ekonomi Bakanlığı’na hazırlanmak için ders alanlar değil, o dersi verenler, o damadın okuduğu kitabı yazanlar, o kitabı yazanların oluşturduğu büyük kadrolar, makroekonomik dengelere bilimsel çözümler üretirler, bilimsel katkılar sağlarlar.” dedi.

Özel açıklamasına “Şimdi aile şirketine dönüşmüş bir Türkiye Cumhuriyeti’nin tek adamın ve onun damadının elinde savruluşuna şahitlik ediyoruz. Bu süreçte hepimize ihtiyaç var. Ana muhalefet ve tüm muhalefet partilere ihtiyaç var” sözleriyle devam etti.