CHP'li Ekrem İmamoğlu, Cem Küçük'ten övgü aldı: Sağcıdır...

AKP'li yazar Cem Küçük, CHP'nin İstanbul adayı olarak öne çıkan isimlerden Ekrem İmamoğlu'nun sağcı olduğunu belirtip övgüler düzdü.

CHP'li Ekrem İmamoğlu, Cem Küçük'ten övgü aldı: Sağcıdır...

AKP’li yazar Cem Küçük, CHP’nin yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstereceği konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için övgü dolu ifadeler kullandı.

TGRT Haber‘de Fuat Uğur’la birlikte sundukları “Medya Kritik” programında konuşan Küçük, “Beylikdüzü AK Parti’nin güçlü olduğu bir yer. Burada kazanmak büyük başarı.” diyerek İmamoğlu’nun oylarının bir kısmını AKP seçmeninden aldığını belirtti.

İmamoğlu’yla ilgili görüşlerini paylaşan Küçük, “Din konusunda hassasiyetli biri Ekrem Bey. Benim orada tanıdıklarım iyi çalıştığını, oradan aday olsa yine kazanacağını söylüyorlar. Geleneksel CHP’li biri değil. Neticede böyle müspet birisi.” dedi.

İmamoğlu için Binali Yıldırım karşısında bu seçimde olmasa bir dahaki yerel seçimde umutlu olunabileceğini söyleyen Küçük, canlı yayında daha sonra CHP’li aday adayı ile ilgili kendisine gelen bir okur mesajını paylaştı. Mesajda kendisi de Trabzonlu olduğu bilinen İmamoğlu için okurunun “İmamoğlu solcu değil sağcıdır. O yüzden çok sıcak bakarlar ona Karadenizliler.” dediğini aktardı.