CHP'li Canan Kaftancıoğlu: İstanbullulara bu akşam sürprizimiz olacak

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yerel seçimde Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayları için "Bir video ile nasıl bir aday olması gerektiğini anlatacağız. Adayımız, bugün anlaşılır." dedi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu: İstanbullulara bu akşam sürprizimiz olacak

2019 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerde İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için sermaye çevreleri içinde arayışa giren ve Ümit Boyner, Muhtar Kent gibi patronlarla görüştüğü öne sürülen CHP’nin bugün konu ile ilgili bir çalışmalarını kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en doğru isim üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Bugün akşam İstanbullulara bir sürprizimiz olacak. Bir video ile nasıl bir aday olması gerektiğini anlatacağız. Adayımız, bugün anlaşılır” dedi.

Best FM‘de bir programa konuk olan Kaftancıoğlu şöyle konuştu; “İstanbul’da ön seçim olmayacak. İstanbul’u kim yönetebilir, en doğru isim nasıl bulunur; bunun çalışmasını yapmaktayız. Aday profilimizi çıkarmak için çalıştık” derken; ‘Bugün akşam İstanbullulara bir sürprizimiz olacak. Bir video ile nasıl bir aday olması gerektiğini anlatacağız. Adayımız, bugün anlaşılır. Biz akşam, İstanbul için seçim startımızı veriyoruz’ dedi.

‘İSTİFA EDERİM’

Kaftancıoğlu açıklamalarına şöyle devam etti; ”İstanbul’u mutlaka kazanacağız. Bu konuda gerçekten çok iddialıyım. Mevcut yönetim anlayışından İstanbul’u kurtaracağız. Eğer bu seçimi kaybedersek, ben, benden daha iyi yapan birine bu görevi bırakırım. Ancak kazanacağımızı biliyorum. Elbette yenilgiyi de istifayı da düşünürüm” dedi.