CHP'li belediye başkanının evine saldırı

Burdur'un Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek'in evi saldırıya uğradı.

CHP'li belediye başkanının evine saldırı

Burdur’un Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in evi saldırıya uğradı. Kayadibi Mahallesi’nde bulunan inşaat halindeki yapı kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in inşaat halindeki evine saldırıda bulunulduğu, binanın ön tarafındaki balkonun kapatıldığı cam bölüm tahrip edildiği öğrenildi.

Olay sırasında inşaatta kimsenin bulunmadığını belirten Nuri Özbek, dün akşam saatlerinde binaya uğradığı sırada durumu fark ettiğini ifade etti. Özbek, durumu polise bildirdiğini söyleyerek, kimin yaptığıyla ilgili bir bilgisi olmadığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü aktardı.

Burdur Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesi’nde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını, bunu yeni fark ettiğini bildirir 15.12.2018 günü saat 20.30’da yaptığı başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamış, muhtemelen sert bir cisim çarpması sonucu camda buzlanma oluştuğu anlaşılmıştır. Çevrede yapılan araştırmada herhangi bir görgü tanığı ve başkaca bulguya da ulaşılamamıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir” sözlerine yer verildi.