CHP'li başkandan Kılıçdaroğlu'na: Önüne bir kasa domates koy, içinde çürük varsa onu yardımcısı yapar

Kartal Belediye Başkanı Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar" dedi.

CHP'li başkandan Kılıçdaroğlu'na: Önüne bir kasa domates koy, içinde çürük varsa onu yardımcısı yapar

CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar” dedi.

Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği toplantıda konuşan Altunok Öz, son kurultayda Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerden biri olduğunu açıklarken, “Parti kendi çıkarlarını daha önde tutanlar tarafından yardımcı olarak yönetilmeye çalışıldığı zaman, sonuçlarının ne olduğunu görüyoruz.” dedi.

Öz, sözlerine “Bizim Genel Başkanımızın da bir özelliği vardır. Önüne bir kasa domates koy, içinde bir tane çürük varsa onu bulup çıkarıp Genel Başkan Yardımcısı yapıyor. Dolayısıyla o kasaya çürük domatesi koymadan seçmesini sağlamamız lazım. Bu konuda da böyle düşünüyorum” diye devam etti.

Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını belirten “Parti, ilçe il, Genel Merkez bana nerede ihtiyaç duyarsa orada olacağım. Herkes aday adayı da aday da olabilir.” ifadelerini kullandı.