CHP'li avukat hayatına son verdi

Avcılar'da CHP'li avukat Hayri Yaman, evinde bileklerini keserek yaşamına son verdi. Yaman'ın Yamanın sosyal medyadaki hesabından 'Büyük gün 5 Ağustos' yazdığı belirlendi.

CHP'li avukat hayatına son verdi

Avcılar Merkez Mahallesi’ndeki evinde eşinden ayrı yaşayan Avukat Hayri Yaman’ın aramalarına rağmen ulaşamayan tanıdıkları, dün kapıyı açan olmayınca polise haber verdi. Gelen görevlilerin nezaretinde açılan evde Avukat Hayri Yamanın iki bileğini keserek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

2015 yılında CHP’nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Av. Hayri Yaman’ın yaşamına son vermeden bir kaç gün önce sosyal medyadaki hesabında “5 Ağustos Büyük Gün…”, “Bu güne kadar kırdığım, üzdüğüm her kim olduysa hepsinden özür diliyorum. Bu yaşamda kırmaya, üzmeye değmez” ve “Son diyeceğim ve isteğim bu ülkeyi kurtarmak için tüm cumhuriyetçiler birleşerek yeni bir hareket parti kurmalılar…” yazdığı belirlendi.

İntihar etmeden önce bir not bırakan avukat Yamanın cenazesinin annesinin mezarının yanına gömülmesini istediği ifade edildi. Yaman’ın cansız bedeni, otopsi için adli tıpa kaldırıldı.