CHP'li 44 partili adayı beğenmeyince istifalarını verdi: İstifa sayısı artacak

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde CHP ilçe teşkilatından 44 üye, belediye başkan adayını beğenmediklerini söyleyerek partilerinden istifa ettiler, istifa sayının ise artabileceği belirtildi.

CHP'li 44 partili adayı beğenmeyince istifalarını verdi: İstifa sayısı artacak

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde CHP ilçe teşkilatından 44 üye, belediye başkan adayını beğenmediklerini söyleyerek partilerinden istifa ettiler, istifa sayının ise artabileceği belirtildi.

CHP Pazarcık ilçe teşkilatına giden kalabalık bir grup, belediye başkan adayı belirlemede partinin tabanının görüşlerinin alınmadığını iddia ederek, seçilen aday Haydar İkizer’in adaylığını kabul etmediklerini ve bu nedenle istifa ettiklerini belirttiler.

CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, istifa dilekçelerini veren vatandaşlara, yönetimde de istifayı düşünenlerin olduğunu belirterek “Yönetim olarak istifa edip etmeyeceğimize pazartesi günü yapacağımız toplantıda karar vereceğiz” diye konuştular.

CHP üyeleri, istifa dilekçelerini İlçe Başkanı Veysel Şevran’a vererek, partiden ayrıldı. İlerleyen günlerde istifaların artması bekleniyor.