Çete düzeninden manzaralar: Sedat Peker'in 'hediye' tesbihleri satıldı, satıcılar dövüldü

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'hediye' olarak gönderdiği tesbihlerin satılmasına kızdı, satanları döven adamlarına da 'nasihat' etti.

Çete düzeninden manzaralar: Sedat Peker'in 'hediye' tesbihleri satıldı, satıcılar dövüldü

Çete lideri Sedat Peker, ‘hediye’ ettiği tesbihlerin kimi kişilerce satıldığını ve bunun üzerine satanların da dövüldüğünü duyması üzerine açıklama yaptı.

Kişisel Twitter hesabından “Benim yolladığım hediye tesbihleri satan bazı kişiler olmuş.” diyen Peker, bunun bir “ayıp” olduğunu söylerken, satan kişilerin de kendi adamları tarafından dövülmesine “üzüldü”. “Tesbihleri satan kişileri dövmek bence daha büyük ayıptır.” diyen Peker, “Ülkemizde birçok ciddi sorun varken,bu tip çocuksu davranışlardan uzak durun.” diye adamlarına “nasihat”te bulundu.

Sık sık yaptığı tehdit dolu açıklamalarıyla AKP Türkiyesi’nin karanlık yüzlerinden biri olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sevenlerine kendisine özel tasarlanmış tesbihlerden ‘hediye’ ettiği biliniyor. Peker kimi ünlülere de gönderdiği tesbihlerden futbolcu Arda Turan’a da bir adet hediye etmiş, Turan da bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.