Cemile Bayraktar'dan 'Bu davadan mal mülk, şan şöhret beklemeyin' diyen Erdoğan'a: Çok üzgünüm Sayın Cumhurbaşkanım...

AKP'li yazar Cemile Bayraktar, "Bu davanın sonunda mal, mülk, şan, şöhret bekleyen yanılır" diyen Erdoğan'a partisinin durumunu gösteren bir yanıt verdi.

Cemile Bayraktar'dan 'Bu davadan mal mülk, şan şöhret beklemeyin' diyen Erdoğan'a: Çok üzgünüm Sayın Cumhurbaşkanım...

AKP’li “küskün” yazarlardan Cemile Bayraktar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün AKP İstanbul İl Teşkilatı, milletvekilleri ve belediye başkanlarına seslendiği konuşmada sarfettiği bir söze dikkat çeken bir yanıt verdi.

Tayyip Erdoğan’ın “Bu davanın sonunda mal, mülk, şan, şöhret bekleyen yanılır” şeklindeki sözlerinin geçtiği bir başlığı sosyal medya hesabından alıntılayan Bayraktar, Erdoğan’a “Çok üzgünüm Sn Cumhurbaşkanım” seslenip etrafının bahsettiği isimlerle çevrili olduğunu söyledi.

Bayraktar’ın sözleri şöyle:

“Çok üzgünüm Sn Cumhurbaşkanım, yanınızdaki az sayıdaki değerli isim hariç, etrafınız mal mülk, şan şöhret meraklıları ile çevrili ve bu amaçlar için yapmayacakları şey yok, tüm hayırlı kazanımlara halel getiriyorlar, menfaat olmasa bir dakika orada durmazlar.”

Uzunca bir dönem AKP’nin yayın organı Yeni Şafak’ta yazan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Yeni Yüzyıl’da köşe yazmaya başlamıştı: